Yandex Metrica

Böyle maç bitirme görülmedi! Real Madrid'in son saniye golü sayılmadı

Böyle maç bitirme görülmedi! Real Madrid'in son saniye golü sayılmadı

İspanya'nın La Liga'sında Valencia ile Real Madrid arasında oynanan maçta hakem kararı gerginliğe neden oldu. Real Madrid'in golü, bitiş düdüğünden 1 saniye önce atılmasına rağmen hakem tarafından geçersiz sayıldı, bu durum teknik direktör Carlo Ancelotti ve oyuncuları tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Spor

01.05.2024, 19:31

Valencia ile Real Madrid arasında oynanan maçta hakem Jesus Gil Manzano'nun Real Madrid'in golünden bir saniye önce bitiş düdüğünü çalması büyük tartışmalara yol açtı. Bu karar, futbol camiasında büyük bir gerginlik yarattı.

Mücadelenin son anlarında Brahim Diaz'ın ceza sahası dışından yaptığı orta sonrasında yaşanan karmaşada, hakem Manzano maçı bitirdiği gerekçesiyle Jude Bellingham'ın attığı golü geçersiz sayarak, oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor Haberi Görüntüle

ANCELOTTI KARARI YORUMLADI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kararın ardından düzenlenen basın toplantısında bu durumu "Eşi benzeri görülmemiş bir şey" olarak değerlendirdi ve takımının hayal kırıklığını dile getirdi.

Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift... Haberi Görüntüle

İSPANYOL MEDYASINDAN 'SKANDAL' MANŞETİ

İspanyol medyası, hakem kararının yankı bulduğu haberlerle dolup taştı. Marca gazetesi "Mestalla'da Skandal" manşetiyle olayı duyururken, AS gazetesi "Şampiyonluk Skandalı" başlığıyla Real Madrid'in kritik bir puan kaybına uğradığını belirtti.

El Mundo Deportivo, Real Madrid'in puan kaybıyla Barcelona'nın şampiyonluk yolunda avantaj sağladığını vurguladı. Bu durumun Barcelona için altın bir şans olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading