Yandex Metrica

BJK-TS maçı hangi kanalda?

BJK-TS maçı hangi kanalda?

23 Mayıs Perşembe günü, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşmak isteyen Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki maç, canlı olarak ATV kanalından izlenebilecek.

Spor

21.05.2024, 23:12

Ziraat Türkiye Kupasının final maçı olan Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. ATV'den yayınlanacak olan maçın yayın bilgilerini ve saatini araştırıyor.

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi? Haberi Görüntüle

ATV HANGİ KANALLARDA?

ATV kanalı, Digiturk 25, D Smart 25, Kablo TV 24, Tivibu 24, Turkcell TV+ 24, ve Vodafone TV 25 numaralı kanallar aracılığıyla Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

ZTK FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı, 23 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. Maçın başlama saati ise 20:45 olarak belirlendi.

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi Haberi Görüntüle

BJK - TS MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Karşılaşma, İstanbul'da bulunan TÜPRAŞ Stadyumu'nda oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading