Yandex Metrica

BJK-GS Cenk penaltı pozisyonu eski hakem yorumları 3 Mart Pazar! Cenk'in pozisyonu penaltı mı, değil mi?

BJK-GS Cenk penaltı pozisyonu eski hakem yorumları 3 Mart Pazar! Cenk'in pozisyonu penaltı mı, değil mi?

Futbol dünyasında yeni bir penaltı tartışması başladı. Cenk Tosun'un durumu, bir penaltı olup olmadığı konusunu gündeme getirdi. Dev derbi maçı, Cenk Tosun'un 54. dakikada yerde kalma pozisyonuyla damga vurdu. Ünlü futbolcu penaltı beklerken, hakem Halil Umut Meler devam kararı verince ortaya çıkan tartışmalar gündemi meşgul etti. BJK-GS Cenk penaltı pozisyonu eski hakem yorumları 3 Mart Pazar! Cenk'in pozisyonu penaltı mı, değil mi?

Spor

21.05.2024, 13:42

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyon büyük yankı uyandırdı. Maç sonrasında ünlü yorumcular ve eski hakemler, Cenk'in düşüşünün penaltı olması gerektiği yönünde görüş belirttiler. Özellikle Halil Umut Meler'in Beşiktaş aleyhine verdiği kararlar geniş çapta tartışma konusu oldu. Maça 1. dakikada kendi kalesine attığı golle başlayan Beşiktaş, Galatasaray'a mağlup olmuştu. BJK-GS Cenk penaltı pozisyonu eski hakem yorumları 3 Mart Pazar! Cenk'in pozisyonu penaltı mı, değil mi?

Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray - Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Haberi Görüntüle

Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor Haberi Görüntüle

BJK-GS CENK PENALTI POZİSYONU ESKİ HAKEM YORUMLARI 3 MART PAZAR

Dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçı, özellikle Cenk'in yaşadığı pozisyonla gündemde kalmaya devam ediyor. Köhn'ün Cenk'in formasından çekildiği anlarda oyunun devam etmesi, maçın ardından geniş çaplı tartışmalara yol açtı. Cenk ve Beşiktaş takımındaki diğer oyuncular, pozisyonun penaltı olması için hakeme itiraz etti ancak Halil Umut Meler, pozisyonun penaltı olmadığını belirtti. İşte 3 Mart Pazar akşamı oynanan Beşiktaş Galatasaray maçındaki penaltı posizyonuna dair yapılan hakem yorumları;

Fırat Aydınus: Cenk Tosun abartılı şekilde attı kendini. Bu da Halil Umut Meler'i yanılttı. VAR müdaheleyi ve reaksiyonu süzememiş. Sahada hakemin görüp, penaltı vermesi gerekirdi. VAR, ne kadar etkileyip etkilemediğine göre çağıramaz. O zaman geçen hafta Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında neden VAR karıştı? Kafalar karışıyor. Yanlış emsaller emsal gösterilmeye başlandı. Doğrular da yanlış olarak addedilmeye başlandı. Buna VAR karışamazdı.

Bülent Yıldırım: Köhn'ün topla oynaması, ihlal yapmadığı anlamına gelmez. Cenk çok abartılı düştüğü için de hakemi yanılttı. Ayrıca hakem doğru açıda değil. Bu pozisyon net penaltı.

Deniz Çoban: Cenk iki tur dönmüş, isterse sekiz tur dönmüş. Önemli olan Cenk'in hareketini kısıtlayacak eylem var mı? Cenk dönebilse, top koşu yoluna gidiyor ve ikinci bir hamle şansı var. Benim için bu bir penaltı.

Ahmet Çakar: Burada net bir penaltı var. Şu penaltıyı görmemek, vermemek, VAR'a davet etmemek ya da edememek asla masum bir hakem hatası değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading