Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir zamanlar dünya yıldızıydı! Robinho tecavüzden tutuklandı

Bir zamanlar dünya yıldızıydı! Robinho tecavüzden tutuklandı

Real Madrid, Manchester City,Mİlan gibi devlerin formasını giyen Brezilyalı eski futbolcu Robinho, ülkesinde tecavüz suçlamasıyla tutuklandı. İtalya'da aldığı 9 yıl hapis cezasını çekmek üzere Brezilya'ya iade edilen Robinho'nun avukatlarının itirazı reddedildi.

Spor

24.03.2024, 12:43

Brezilyalı eski futbolcu Robinho, Real Madrid ve Manchester City, Milan gibi dev takımların formasını giymiş, bir zamanlar dünya futbolunun en parlak yıldızlarından biri olarak tanınmıştı. Süper Lig'de de Başakşehir ve Sivasspor formalarını terleten yıldız isim tecavüz suçlamalarıyla gündeme geldi ve bu suçlamalardan dolayı İtalya'da 9 yıl hapis cezası almıştı.

AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco -... Haberi Görüntüle

İTALYA'NIN TALEBİ ÜZERİNE TUTUKLANDI

İtalya Adalet Bakanlığı'nın talebi üzerine Brezilya'ya iade edilmesi kararlaştırılan Robinho, ülkesinde tecavüz suçlamasıyla tutuklandı. Avukatlarının itirazı reddedilen Robinho, hukuki sürecin devamı için tutuklanarak Federal Polis Merkezi'ne götürüldü.

6 yıl sonra bir ilk! Aziz Yıldırım öfkelendi: Propaganda yapmayın benim adıma konuşmayın 6 yıl sonra bir ilk! Aziz Yıldırım öfkelendi: Propaganda yapmayın... Haberi Görüntüle

CEZAYI ÜLKESİNDE ÇEKECEK

İtalya ve Brezilya arasındaki iade talebi sürecinde, cezanın Brezilya'da yürürlüğe girmesi için temaslar sürdü. Robinho'nun bu suçlamaları reddettiği ve hukuki mücadelesini sürdürdüğü belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading