Yandex Metrica

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Süper Lig ekibine imza attı

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Süper Lig ekibine imza attı

Beşiktaş, geçtiğimiz yaz Somaspor'dan transfer ettiği genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut'u sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiraladı. Siyah beyazlı kulüp, resmi açıklama ile Emrecan Bulut'a yeni takımında başarılar diledi.

Spor

09.02.2024, 23:06

Beşiktaş, genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut'un sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a geçici transferini resmen duyurdu. Emrecan Bulut, geçtiğimiz yaz Somaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuş ancak siyah-beyazlı formayla henüz resmi bir maça çıkma fırsatı bulamamıştı.

Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Emrecan Bulut'un transferiyle ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Profesyonel futbolcularımızdan Emrecan Bulut, 2023-24 sezonu sonuna kadar Ümraniyespor’a geçici transfer olmuştur. Emrecan Bulut’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin Lugano galibiyetini değerlendirdi: Bu Fener'e dikkat edin! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin Lugano galibiyetini değerlendirdi: Bu Fener'e dikkat edin! Haberi Görüntüle

EMRECAN BULUT'UN DURUMU

21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra resmi bir maça çıkma fırsatı bulamamıştı. Beşiktaş ile Emrecan Bulut arasındaki sözleşme ise 2027 yılına kadar devam ediyor.

İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı İrfan Can Kahveci gidiyor mu? Fenerbahçe gelen teklifi açıkladı Haberi Görüntüle

ÜMRANİYESPOR'DAN PAYLAŞIM

Ümraniyespor da resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Emrecan Bulut'u kadrosuna kattığını duyurdu ve genç oyuncuya yeni takımında başarılar diledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading