Yandex Metrica

Beşiktaş'ta milli rüya! Rıza Çalımbay 2 yıldız için 'bitirin' talimatı verdi

Beşiktaş'ta milli rüya! Rıza Çalımbay 2 yıldız için 'bitirin' talimatı verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın transfer raporunu sunmasının ardından, siyah-beyazlı ekip ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Yusuf Sarı ve Berkay Yılmaz isimleri transfer gündemine geldi. İşte detaylar!

Spor

23.01.2024, 21:49

Beşiktaş, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın takımın eksiklerine dair hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sabah gazetesinin haberine göre, Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda transfer listesine 2 milli futbolcu daha eklendi.

FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi FIFA'dan skandal İsrail kararı: Filistin'in başvurusuna ilişkin karar ertelendi Haberi Görüntüle

TRANSFER HEDEFLERİ KİMLER?

  • Yusuf Sarı (Kanat): Beşiktaş'ın kanat bölgesine takviye yapmayı planladığı ilk isim olarak Yusuf Sarı'nın adı geçiyor. Transfer çalışmalarının bu doğrultuda hız kazandığı ifade edildi.
  • Berkay Yılmaz (Sol Bek): Beşiktaş'ın sol bek pozisyonu için Türkiye U19 milli takımında da forma giyen Berkay Yılmaz ile ilgilendiği belirtiliyor. 18 yaşındaki genç oyuncu, Freiburg'un U19 takımında başarılı performans sergiliyor.
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! Haberi Görüntüle

RIZA ÇALLIMBAY'IN RAPORU VE TRANSFER HEDEFLERİ

Rıza Çalımbay'ın daha önce stoper, ön libero ve kanat takviyesi talep ettiği, son raporda ise bu sayıyı 5'e çıkardığı ifade edildi. Sol bek ve forvet bölgesine de transfer yapılması istendiği belirtiliyor. Beşiktaş'ın, Rıza Çalımbay'ın raporuna göre transfere yönlendirdiği futbolcularla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading