Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Masuaku'dan krizi: İdmana çıkamadı

Beşiktaş'ta Masuaku'dan krizi: İdmana çıkamadı

Beşiktaş, İstanbulspor maçı hazırlıklarına start verirken, dizinde ağrıları olan Arthur Masuaku antrenmana çıkamadı. Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Tayfur Bingöl, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Yakup Arda Kılıç da sakatlıkları nedeniyle idmana katılamadı.

Spor

27.02.2024, 23:47

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarına başladı. Ancak, siyah-beyazlı ekipte bazı oyuncuların sakatlık sorunları bulunuyor.

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için... Haberi Görüntüle

MASUAKU TEDBİR AMAÇLI DİNLENDİRİLDİ

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, dizinde ağrıları olan Arthur Masuaku'nun tedbir amaçlı olarak dinlendirildiği belirtildi. Bu durum, oyuncunun maçın riskini minimize etmek adına yapılan bir önlem olark değerlendirildi.

Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Avrupa ligleri kazan kaldırdı: FIFA'yı Avrupa Komisyonu'na şikayet edecekler Haberi Görüntüle

DİĞER SAKATLIKLAR

Masuaku'nun yanı sıra, sakatlıkları süren Tayfur Bingöl, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Yakup Arda Kılıç da antrenmana katılamadı. Beşiktaş'ın bu oyuncyların durumunu yakından takip ettiği ve sağlık ekipleri ile birlikte tedavi süreçlerini planladığı belirtildi.

Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, takımın ısınma ve esneme hareketleriyle başladığı, pas çalışmalarının ardından minyatür kale maçı oynandığı ve antrenmanın dar alanda çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading