Yandex Metrica

Beşiktaş'ta hangi oyuncular kadro dışı bırakıldı? Futbolcular neden kadro dışı bırakıldı?

Beşiktaş'ta hangi oyuncular kadro dışı bırakıldı? Futbolcular neden kadro dışı bırakıldı?

Beşiktaş'ta Fenerbahçe karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası çok sayıda ismin bileti kesildi. Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay tarafından daha önce uyarılan ve performanslarını artırmaları istenen 5 oyuncu kadro dışı bırakıldı. Peki Beşiktaş'ta hangi oyuncular kadro dışı bırakıldı? Futbolcular neden kadro dışı bırakıldı?

Spor

20.02.2024, 10:07

Beşiktaş kendi sahasında 10 Aralık Pazar günü oynanan maçta Fenerbahçe'ye 3-1'lik skorla yenildi ve Süper Lig'de zirve yarışından koptu. Ligin henüz ilk yarısı geride kalmadan Beşiktaş'ın havlu atması taraftarları üzdü. Beşiktaş'ta daha önce performansları eleştirilen 5 oyuncu için de kadro dışı kararı verildi. 

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA HANGİ OYUNCULAR KADRO DIŞI BIRAKILDI?

Beşiktaş'tan yapılan açıklmada 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı belirtildi. Kadro dışı kalan oyuncuların Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın olduğu açıklandı. 

Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA OYUNCULAR NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Kadro dışı bıraklılma nedeni olarak "performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları" gösterildi. Beşiktaş'tan konuya dair önemli açıklama geldi. Açıklamada, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir" denldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading