Yandex Metrica

Beşiktaş'ta güneşli günler başladı: Ümraniye'yi 5'lediler

Beşiktaş'ta güneşli günler başladı: Ümraniye'yi 5'lediler

Beşiktaş, Valerien İsmael'in ardından göreve getirdiği Şenol Güneş'le çıktığı ilk maçta Ümraniyespor'u 5-2 yendi. Siyah Beyazlılar'ın gollerini Cenk Tosun (2), Weghorst (2) ve Tayyip Talha kaydetti. Siyah Beyazlılar, bu sezon ilk kez bir maçı 5 golle tamamladı.

Spor

23.01.2024, 20:00

Teknik direktör Şenol Güneş Beşiktaş'taki ikinci dönemine farklı galibiyetle başladı. Siyah Beyazlılar, seyircisi önünde oynadığı maçta Hangikredi Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ederek iki maç sonra galip geldi. 

Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Haberi Görüntüle

CENK VE WEGHORST'TAN DUBLE

Şenol Güneş'in, ikinci Beşiktaş döneminin ilk maçı aynı zamanda deneyimli teknik direktörün siyah-beyazlı takımdaki 200. resmi maçı oldu. Siyah Beyazlılar, bu anlamlı maçta Ümraniyespor'u maçın başından sonuna kadar baskı altında tuttu. İlk dakikadan itibaren gol düşünen Beşiktaş, oyunun büyük bölümünü rakip sahaya yıktı. Ev sahibi ekipte bu sezon ilk kez maça 11'de başlayan Cenk Tosun karşılaşmayı 2 gol ve 1 asistle tamamladı. Hollandalı golcü Wout Weghorst ise iki golle galibiyete katkı yaptı. 

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 22 yaptı. Ligin son sırasındaki Ümraniyespor'un galibiyet hasreti devam etti ve 3 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading