Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu üzüntüsü! Keşke...

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu üzüntüsü! Keşke...

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş 2022 yılında yeni sözleşme imzaladığı Ersin Destanoğlu'nu değerinde satmadığı için büyük üzüntü yaşıyor.

Spor

23.01.2024, 20:37

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde sergilediği performansla hem şampiyonlukta payı olan hem de Milli Takım'a kadar yükselen Ersin Destanoğlu için kulünü Beşiktaş, büyük pişmanlık yaşıyor. Sezona iyi başlamayan ve eldiveni Mert Günok'a kaptıran Destanoğlu için hayal kırıklığı sezonu yaşanıyor.

Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya attı Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya... Haberi Görüntüle

PRİME SEZONUNDA 8 MİLYON TEKLİF GELMİŞTİ

Şampiyonluk yaşadığı sezonda Fransa Ligi'nden Nice dahil birçok kulüpten teklif alan Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'na gelen 8 milyon euro'luk teklifi reddetmişti. Kartal bir sezon sonra genç kaleci ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı ancak yeni sözleşme genç kaleciye şans getirmedi ve Şenol Güneş'in de gelişiyle eldiveni 34 yaşında Mert Günok'a kaptırdı.

Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Haberi Görüntüle

BU SEZON SADECE 11 MAÇA ÇIKABİLDİ.

Beşiktaş altyapısından yetişip A Takıma çıkan Ersin, bu sezon 11 maça çıkarken kalesinde ise 14 gol gördü. Beşiktaş Ersin için gelen teklifleri değerlendirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading