Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar'dan şık hareket! Depremzede Semih'e formasını gönderdi

Beşiktaş'ın yıldızı Aboubakar'dan şık hareket! Depremzede Semih'e formasını gönderdi

Beşiktaş'ın Kamerunlu milli futbolcusu Vincent Aboubakar, 'Asrın Felaketi' olarak belirtilen depremlerde etkilenen Beşiktaş taraftarı Semih'e imzalı formasını gönderdi.

Spor

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Aboubakar, depremzede taraftarın forma isteğini yerine getirerek anlamlı bir davranış sergiledi.

Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre sistemi nedir? Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre... Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR, SEMİH'İ UNUTMADI!

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabında videolu açıklamalarına yer verilen 31 yaşındaki yıldız santrafor Aboubakar: "Herkesi çok fazla etkileyen çok zor zamanlar geçiriyoruz. Türk halkının dayanışmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Biz de bu dayanışmanın ve yardımın bir parçası olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Depremden etkilenen Semih'e ve ailesine dualarımı iletiyorum. Umarım her şey onlar için iyi olur. Bu formayı da onun adına imzalıyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading