Yandex Metrica

Beşiktaş'a 2 aday! Milan'ın efsane golcüsü İstanbul'a davet edildi

Beşiktaş'a 2 aday! Milan'ın efsane golcüsü İstanbul'a davet edildi

Son dakika haberleri... Önder Karaveli'den memnun olmayan Beşiktaş, sezon sonunu beklemeden hoca değişikliğine gidiyor. Gündeme 2 teknik direktör geldi.

Spor

23.01.2024, 19:00

Süper Lig'in 30.haftasında evinde Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Önder Karaveli ile yollar ayrılıyor.

Avrupa kupaları için iddialarını sürdürmek isteyen Siyah-beyazlılarda gündeme 2 hoca geldi.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'ya tam yetki veren Ahmet Nur Çebi, yeni teknik direktörün göreve hemen başlamasını istedi.

Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali herkesi korkuttu Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali... Haberi Görüntüle

MİLAN'IN EFSANESİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Geçtiğimiz aylarda Serie A'da Genoa'yı çalıştıran ve alınan kötü sonuçlar sonrası istifa eden Andriy Shevchenko ile temasa geçen Beşiktaş, Ukraynalı ismi İstanbul'a davet etti.

Futbolcuğu döneminde Milan ile harika gollere imza atan Shevchenko, daha önce de Ukrayna Milli Takımını çalıştırmıştı.

Şenol Güneş'i takımın başına geçirmekten vazgeçen yönetimin genç ve yeni antrenman yöntemlerine yatkın bir isimle çalışmak istediği bu nedenle Valerien Ismael ve Andriy Shevchenko arasında bir karar vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe yeni transferi En Nesyri için imza töreni düzenleniyor! Bonservis bedeli Fenerbahçe yeni transferi En Nesyri için imza töreni düzenleniyor! Bonservis... Haberi Görüntüle

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'DEN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Siyah beyazlıların eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, teknik direktör arayan eski takımına mesaj gönderdi.

Sezon sonun kadar göreve gelebileceği iddia edilen Üzülmez, "Ahmet Nur Çebi başkanımız. Her zaman diyalog halindeyiz. Ben Beşiktaş’ın evladıyım. Eğer bize bir vazife düşerse görevden kaçmayız. Ancak adını koyacağımız bir durum şimdilik yok." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading