Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş Valentin Rosier ile anlaşma sağladı

Beşiktaş Valentin Rosier ile anlaşma sağladı

Yeni sezona teknik direktör Sergen Yalçın liderliğinde hazırlanan Beşiktaş, uzun süredir bitirmeyi planladığı Valentin Rosier transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor

23.01.2024, 17:41

Beşiktaş haftalardır gündemde olan Valentin Rosier transferini tamamlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Fransız oyuncunun takımda kalmak adına çok net bir tavır göstermesinden sonra süreci bir an önce bitirme yoluna girdi. Bir süre önce Fransız sağ bekle anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Sporting ile yaptığı görüşmelerde de sona geldi.

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Yapılacak sözleşmeye göre; Beşiktaş, Portekiz ekibine 4.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 24 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık kontrat imzalanacak. Galatasaray’ın da talip olduğu Rosier, tercihini Beşiktaş’tan yana kullandığı için sarı-kırmızılılar görüşmeleri askıya almıştı. Rosier, Beşiktaş’ta oynamak istediği için maaşında da indirime gitti. Beşiktaş, senelik 1.4 milyon euro alacak olan Rosier’in sözleşmesine bu jesti karşılığında şampiyonluk primi de ekledi. Fransız oyuncunun çok yakın zamanda Beşiktaş’ın hazırlık kampına katılması öngörülüyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading