Yandex Metrica

Beşiktaş transferde şov yapacak! Resmi açıklama geldi

Beşiktaş transferde şov yapacak! Resmi açıklama geldi

Beşiktaş Kulübü, gelecek sezonun kadrosunu güçlendirmek ve transferlerde verimliliği artırmak amacıyla transfer komitesi oluşturduğunu duyurdu.

Spor

01.04.2024, 15:38

Beşiktaş Kulübü, 2024-2025 sezonunda daha güçlü bir takım oluşturmak ve transfer operasyonlarını daha etkin bir şekilde yönetmek için önemli bir adım attı. Siyah-beyazlılar, transferlerde yetkili bir komite oluşturma kararı aldı.

Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Haberi Görüntüle

HÜSEYİN YÜCEL BAŞKANLIĞINDA TRANSFER KOMİTESİ KURULDU

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Beşiktaş'ın gelecek sezon için iç ve dış transferlerde yetkili bir komite kurduğu duyuruldu. Komitenin başkanlığına, Hüseyin Yücel'in getirildiği belirtildi.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

KADRODAKİ İSİMLER VE GÖREVLERİ

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, transfer komitesinin üyeleri ve görevleri hakkında bilgi verildi. Komite, Hüseyin Yücel'in başkanlığında, Mete Vardar ve Onur Göçmez gibi önemli isimlerden oluşacak. Ayrıca, Kaan Şakul, Feyyaz Uçar ve Burak Aslan gibi yönetim kurulu üyeleri de komiteye dahil edildi.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

YÖNETİM KURULUNA RAPORLAYACAKLAR

Transfer komitesi, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak, doğru pozisyonlara futbolcu transferleri yapmak ve Beşiktaş'ı gelecek sezonda daha güçlü bir konuma taşımak için çalışacak. Komite, yaptığı çalışmaları Yönetim Kurulu Başkanı'na raporlayacak ve kulübün transfer stratejisinin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak.

İşte beşiktaş'ın açıklamasının tamamı:

"2024-2025 sezonunda daha güçlü bir takım kurmak, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına Profesyonel Futbol A Takımımız ile ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurulmasına karar verilmiştir.

Transfer komitemiz İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel başkanlığında; Asbaşkanlarımız Mete Vardar ve Onur Göçmez, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ve Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Aslan'dan oluşacak olup, çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkanımıza raporlayacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading