Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş Sivas'a 5 eksikle gitti!

Beşiktaş Sivas'a 5 eksikle gitti!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 27.haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta 5 oyuncu geniş kadroya alınmadı.

Spor

23.01.2024, 18:52

Geçen hafta evinde ağırladığı Altay'ı 1-0 deviren Beşiktaş, 27. haftada oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldığı belirtildi.

Isınma ve istasyon çalışmalarının ardından 5'e 2 ve taktik program uygulanan idmanın, çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Sivas'a giderek kampa girecek.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Siyah-beyazlılarda  sakatlığı devam eden Oğuzhan Özyakup, Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin ve Miralem Pjanic yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanında sakatlığı süren N’Koudou da kamp kadrosunda yer almıyor.

Teknik direktör Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kafilesinde şu isimler yer aldı:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Francisco Montero, Josef de Souza, Michy Batshuayi, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Kerem Kalafat, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading