Yandex Metrica

Beşiktaş, Pepe transferi olmazsa Mason Greenwood’u alacak! Greenwood kimdir, hangi takımda oynuyor? 

Beşiktaş, Pepe transferi olmazsa Mason Greenwood’u alacak! Greenwood kimdir, hangi takımda oynuyor? 

Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için alternatif bir oyuncu arayışında. Nicolas Pepe transferi olmazsa, takımın dikkatini İngiltere'ye çevirdi. Beşiktaş, Manchester United'dan genç yetenek Mason Greenwood'u transfer etmeyi düşünüyor.

Spor

23.01.2024, 21:18

Beşiktaş'ın Greenwood'u transfer etmek istemesinin ardında, genç oyuncunun Manchester United'da yaşadığı bazı sıkıntılar ve kulüp tarafından kadro dışı bırakılma durumu bulunuyor. Eğer yasal sıkıntılar çözüme kavuşur ve Greenwood serbest kalırsa, Beşiktaş'ın resmi bir teklif yapması bekleniyor. Bu transfer, Beşiktaş'ın hücum hattına önemli bir alternatif kazandırabilir.

Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Haberi Görüntüle

MASON GREENWOOD KİMDİR?

Mason Greenwood, İngiliz futbolcu olup 1 Ekim 2001 doğumludur. Antröner Ole Gunnar Solskjær'ın yönettiği Manchester United takımının formasını giymektedir. Genç yaşına rağmen hücum hattındaki yetenekleri ve golcü özellikleri ile dikkat çekmektedir. Old Trafford'daki kariyerine 2018 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak başlamıştır. 2020-2021 sezonunda ise Premier League'de yükselen bir performans sergileyerek futbolseverlerin ve uzmanların ilgisini çekmiştir.

Greenwood, hızlı ve etkili bir forvet olarak tanınırken, top sürme kabiliyeti ve gol vuruşları ile ön plana çıkmaktadır. Yetenekleri ve genç yaşına rağmen sergilediği performans, gelecekte büyük bir futbol yıldızı olabileceğine işaret etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading