Yandex Metrica

Beşiktaş, milli futbolcu ile anlaşma sağladı! Sıra İngilizlerde

Beşiktaş, milli futbolcu ile anlaşma sağladı! Sıra İngilizlerde

Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve bonservisi İngiliz ekibi Brentford'da bulunan milli golcü Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağladı.

Spor

23.01.2024, 21:03

Ligi üçüncü sırada tamamlayan ve gelecek sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

8+3 yabancı kuralını göz önünde bulunduran Beşiktaş yönetimi ve Teknik Direktör Şenol Güneş, yerli rotasyonunu da genişletmek istiyor. 

Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Galatasaray'ın stoper listesi! Biri Fenerbahçe'den... Haberi Görüntüle

HALİL DERVİŞOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bu kapsamda teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve bonservisi İngiltere Premier League kulübü Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu: Benim hatam var! Haberi Görüntüle

İNGİLİZLER BEDELSİZ TRANSFERE SICAK BAKMIYOR

İngiliz temsilcisiyle de iletişime geçen Beşiktaş yönetimi, transfer için bonservis ödemek istemiyor. Fakat Brentford gelecek sene sona erecek mukaveleyi göz önünde bulundurarak oyuncunun bedelsiz gitmesine sıcak bakmıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading