Yandex Metrica

Beşiktaş dikiş tutmuyor! Santos'un kredisi de tükendi

Beşiktaş dikiş tutmuyor! Santos'un kredisi de tükendi

Beşiktaş, Fernando Santos'un kötü gidişata rağmen geleceğini belirsizliğini koruyor. Yönetim, sezon sonunu bekleyerek karar verecek.

Spor

26.03.2024, 12:12

Beşiktaş, Fernando Santos'un takımın başına getirilmesinin ardından istenmeyen bir performans sergiliyor. Siyah-beyazlılarda Portekizli teknik direktörün geleceği hakkında belirsizlik devam ederken, yönetim sezon sonuna kadar kararını erteledi.

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Haberi Görüntüle

YENİ SEZON İÇİN BEKLEME KARARI

Fernando Santos'un Beşiktaş'a olan katkısı sorgulanırken, yönetim yeni bir teknik direktör arayışına şimdilik girmeme kararı aldı. Beşiktaş, Santos'un performansını sezon sonuna kadar değerlendirecek ve gelecek planlamasını ona göre yapacak.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

SANTOS'UN TEK ŞANSI

Fanatik'te yer alan habere göre, Santos'un Beşiktaş'ta kalma şansı için belirli bir kriter bulunuyor. Portekizli teknik adamın takımı Türkiye Kupası'nı kazanıp ligi üçüncü sırada bitirmesi halinde, yeni sezonda da Beşiktaş'ın başında olması muhtemel görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading