Yandex Metrica

Berlin'de olaylı gece: Ergin Ataman 'olayın görüntüleri var' diyerek duyurdu: 'Alman polisi tarafından tartaklandım'

Berlin'de olaylı gece: Ergin Ataman 'olayın görüntüleri var' diyerek duyurdu: 'Alman polisi tarafından tartaklandım'

Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilecek Panathinaikos AKTOR - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde taraftarlarla arbede yaşayan Panathinaikos AKTOR'un başantrenörü Ergin Ataman, polis tarafından tartaklandığını söyledi. 

Spor

23.05.2024, 00:52

Fenerbahçe ile Panathinaikos AKTOR yarın Almanya'nın başkenti Berlin'de Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu için karşı karşıya gelecek. 

Karşılaşmanın diğer ekibi Yunan Panathinaikos AKTOR'un başantrenörü Ergin Ataman, Berlin'deki oteline geldiğinde Fenerbahçeli taraftarlarla atıştı. Daha sonra oteline geçen Ataman, polis tarafından tartaklandığını belirtti.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Fenerbahçe'den Cenk Tosun'a resmi teklif Haberi Görüntüle

"ODAYA ÇIKMAMIZA İZİN VERMİYORLAR"

Kendilerini korumak üzere gelen Alman polisi tarafından tartaklandığını belirten Ataman, açıklamasında, "Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading