Yandex Metrica

Benzema'nın golü sonrası PSG'nin sahibi soyunma odasını bastı: Seni öldüreceğim

Benzema'nın golü sonrası PSG'nin sahibi soyunma odasını bastı: Seni öldüreceğim

Son dakika haberleri... Real Madrid - PSG maçı sonrası soyunma odası koridorları karıştı. Konuk ekibin sahibi Nasser Al-Khelaifi hakemi tehdit etti.

Spor

23.01.2024, 18:57

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid-PSG maçı nefes kesti.

İlk maçı 1-0 kazanmasına rağmen deplasmanda 3-1 kaybederek turnuvaya son 16 turunda veda eden PSG'de kulüp başkanı Nasser Al-Khelaifi çileden çıktı.

Benzema'nın attığı ilk golde maçın hakemi Makkelie'yi suçlayan Nasser, mücadelenin ardından soyunma odasına inerek hakeme sert ifadeler kullandı.

İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre;  PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi ile sportif direktör Leonardo, maç sonunda hakem soyunma odasına zorla girmeye çalıştı ve yardımcı hakemlerden birinin bayrağını kırdı. 

Ayrıca Nasser Al-Khelaifi, hakem soyunma odasındaki görüntülerini kaydeden Real Madrid'li bir çalışana bağırarak, "Seni öldüreceğim" şeklinde tehdit etti. Sportif direktör Leonardo ise çalışana görüntüleri silmesi için müdahalede bulundu. UEFA, yaşanan bu olay sonucunda Real Madrid'den o anların videosunu talep etti.

Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

POCHETTİNO: KABULLENMESİ ZOR

Lionel Messi, Neymar ve Mbappe gibi dünya yıldızlarına sahip olmasına rağmen turnuvadan elenen PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, "İlk golün oyunu değiştirdiğini düşünüyorum . VAR'ın ne yaptığını merak ediyorum, benim için Donnarumma'a bir faul var. O gol her şeyi değiştirdi. Bence bu büyük hatadan bahsetmemek imkansız. Kabullenmesi zor ve affetmeyeceğim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading