Yandex Metrica

Bayern Münih'te isyan çıktı! Leverkusen yenilgisinin yankıları sürüyor

Bayern Münih'te isyan çıktı! Leverkusen yenilgisinin yankıları sürüyor

Bundesliga'nın 21. hafta serüveninde Bayern Münih deplasmanda Bayer Leverkusen'e 3-0 yenildi. Yenilginin ardından Thomas Tuchel ile Matthijs de Ligt arasında beklenmedik bir kriz ortaya çıktı.

Spor

13.02.2024, 16:38

Bundesliga'nın 21. haftasında Bayer Leverkusen ile Bayern Münih mücadele etti. Bayern Münih maçta 3-0 mağlup oldu ve rakibinin 5 puan gerisine düşerek ciddi bir kayıp yaşamış oldu.

Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı Rekor transfere kapı gösterildi: Mourinho, 9 futbolcunun kalemini kırdı Haberi Görüntüle

KRİZ ÇIKTI

Ağır yenilgi sonrası Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile Matthijs de Ligt arasında kriz çıktığı iddia edildi. Matthijs de Ligt kritik maça yedek kulübesinde başlamış ve forma şansı bulamamıştı. Bild'in haberine göre bu durum oyuncuyu son derece huzursuz etti.

Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Doue'nin yerine o geliyor Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Doue'nin yerine o geliyor Haberi Görüntüle

MATTHIJS DE LIGT'TEN 'SAKAT' İDDİALARINI YALANLADI

Matthijs de Ligt'in sakatlığı nedeniyle kulübede olduğu öne sürülmüştü fakat 24 yaşındaki stoper bu iddiaları yalanladı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Matthijs de Ligt formda olduğunu ve sakatlık sebebiyle dışarıda bırakılmadığını aktardı.

Bild haberin devamında Tuchel'in ara transfer döneminde stoper aradığını ve Barcelona'dan Ronald Araujo ile Bayer Leverkusen'den Jonathan Tah'ın kafasındaki taktik plana en uygun kişiler olduğunu yazdı.

Bayern Münih, Matthijs de Ligt'i 2022-23 sezonu öncesi Juventus'tan 67 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading