Yandex Metrica

Bayer Leverkusen'den Xabi Alonso onayı çıktı: O iki takım istersen gönderecekler

Bayer Leverkusen'den Xabi Alonso onayı çıktı: O iki takım istersen gönderecekler

Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Xabi Alonso, Avrupa'da devleri tarafından sıkı şekilde takip ediliyor. Bayer Leverkusen ie aldığı bir kararla, Xabi Alonso için Bayern Münih ve Liverpool'dan teklif gelmesi halinde ayrılığına problem çıkartmadan müsade edeceği öne sürülüyor.

Spor

03.03.2024, 00:53

Almanya Bundesliga'da sezona namağlup devam eden Bayer Leverkusen, emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyo.

Münih'in yaşadığı puan kayıplarının ardından en yakın takipçisiyle puan farkını 8'e çıkartan Leverkusen'in ligin son bölümüne girilirken büyük bir avantaj elde etmiş durumda.

Bayer Leverkusen'le gösterdiği başarının ardından Avrupa'da birçok takımın listesinde yer alan teknik direktör Xabi Alonso'nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

LIVERPOOL VE BAYERN MÜNİH'E ŞARTLI ONAY

Sky Sports'haberine göre; Bayer Leverkusen'in sezon sonunda Xabi Alonso'nun ayrılığına belli şartlar altında onay verecek.

Haberde, Bayern Münih ve Liverpool'dan Alonso için teklif gelmesi halinde Leverkusen'in ayrılığı kabul edeceği fakat iki takımdan da transfer ücreti isteyeceği iddia edildi. İstenilen tutarın ise en az 15 milyon euro olacağı aktarıldı.

Bayern Münih'in listesinde Xabi Alonso'yla beraber İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton'ın teknik direktörü Roberto De Zerbi'nin de talip olduğu açıklandı.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

XABI ALONSO'DAN YANIT

Bundesliga'da geçtiğimiz haftaki Mainz karşılaşmasının öncesinde Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso soruları cevapladı.

Alonso'ya Bayern Münih'ten teklif alıp almadığı sorusu gelirken İspanyol teknik adam, herhangi bir görüşme yapmadığını dile getirdi.

Xabi Alonso açıklamasında, "Sorunun ne olduğunu anlayabiliyorum ama söyleyebilecek herhangi bir şeyim yok. Bunlar sadece varsayım." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye transferiyle 2. Lig takımının kasasını doldurdu Fenerbahçe'ye transferiyle 2. Lig takımının kasasını doldurdu Haberi Görüntüle

BAYER LEVERKUSEN NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

Bu sezon oynadığı tüm maçlarda rakiplerine maç vermeyen Xabi Alonso'nun ekibinin 33 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor.

Ligde liderlik koltuğunda oturan Leverkusen, Avrupa Ligi'nde grubunu ilk sırada tamamlayıp bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Almanya Kupası'nda ise çeyrek finalde geriye düştüğü mücadelede Stuttgart'ı 3-2'Lik skorla turnuva dışında bırakan Xabi Alonso'nun ekibi adını yarı finale yazdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading