Yandex Metrica

Başkan resmen açıkladı: Neymar ile görüşüyoruz

Başkan resmen açıkladı: Neymar ile görüşüyoruz

Brezilya ekibi Santos, Neymar’ı takıma yeniden kazandırmak için beklenmedik bir hamleye imza attı. Kulüp başkanı Marcelo Teixeira, Neymar ile görüşmelerin başladığı söylentilerini doğrularken önce futbolcunun sakatlığını atlatması gerektiğini ifade etti.

Spor

29.04.2024, 18:15

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’e transferinin ardından sakatlanarak sezonfinalini yapan Neymar için eski kulübü Santos devreye girdi ve göüşmelerin olduğu yönündeki iddiaları doğrulayarak kamuoyunu bilgilendirmiş oldu.

Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Haberi Görüntüle

NEYMAR İDDİALARINI BAŞKAN DOĞRULADI

Daily Mail’de yer alan habere göre, Santos altyapısından çıkan Neymar, eski kulübüne dönmeye sıcak bakıyor. Santos’un Brezilyalı yıldızı tekrardan renklerine bağlamak için hamle yaptığı ifade edilirken kulüp başkanı Marcelo Teixeira da iddiaları doğruladı.

TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi Haberi Görüntüle

"GERİ DÖNECEK"

Teixeira yaptığı açıklamada, “Neymar ile hızlı bir görüşme gerçekleştirdik. Geri gelip burada oynayabilmesi için sakatlığının ardından iyi bir şekilde dönmesi gerekiyor. Suudi Arabistan’daki deneyimine devam edecek ve sonra geri dönecek.” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading