Yandex Metrica

Basın toplantısında çileden çıkan Ahmet Nur Çebi'den sert sözler! Verdi veriştirdi

Basın toplantısında çileden çıkan Ahmet Nur Çebi'den sert sözler! Verdi veriştirdi

Son dakika haberleri... Beşiktaş başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında TFF'yi istifaya davet etti.

Spor

23.01.2024, 19:17

Basın toplantısında açıklamalar yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'nin tüm kurumlarına istifa çağrısı yaptı. Çebi, "TFF'deki tüm kurullara sesleniyorum. İstifa edin. Bu bir fırsattır. Tüm kurullar taraflıdır. Tahkim, PFDK tüm kurullar istifa etmelidir. Tüm hakemler de değişmelidir" dedi.

Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Çağlar Söyüncü suçu üstlendi! Yenilgi sonrası özür diledi Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ'NİN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ

Önümüzdeki seçimde aday olmak için resmi başvurumu yaptım. Geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu ortada idi. 6 aydır maaşlar ödenmiyor, tüm gelirler temlik altındaydı. Biz kısa sürede gemiyi yüzdürmek için elimizden gelen çabayı gösterdik.

Önümüzdeki günlerde mali - idari genel kurullar var. Bu kurullarda Beşiktaş'ın üyelerinin vereceği karar zaten başarılı olup olmadığımızı gösterecek. Gönül isterdi ki daha fazla adayın olduğu seçim olsaydı, bunu çok istedim. Çok önemsedim. Beşiktaş'ı yönetmeye talip olanlara saygı duymak ve onlara içtenlikle teşekkür etmek bize düşen görev. Bizimle beraber bir aday daha var. Bir başka aday daha vardı, o arkadaşa da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seçime 2 aday gireceğiz görünüyor. Seçime 2 aday gireceğiz görünüyor.

Geldiğimizde borç 2.5 milyar, borç şimdi 3.3 milyar bu elbette tatsız bir durum ancak kur farkından ötürü gediğimizden beri de 1.2 milyar ödeme yapıldığını belirtmeliyiz. En azından borç artmamıştır. Sevindirici olan budur. Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir.

Beşiktaş için amatör branşların çok önemi var. Geldiğimiz senenin başında 10 milyon euro civarı olan amatörlerin zararı, bir sonraki sene 5'e, son sene de 2 milyon euroya kadar indirilmiştir. Zamanla bunların bilançoya yansıyacağının bilinmesini çok önemsiyorum. Kamuoyunun da bilmesi gerekir ki şu saat itibariyle Beşiktaş JK ve Futbol AŞ'den kimsenin bir alacağı yoktur. Çalışanlarımızın maaşlarının günü gününe ödenmesinin de mutluluğunu yaşıyoruz. Onları mutlu görmek bizi mutlu ediyor.  Ljajic, Douglas ve birçok futbolcuyla imzalanan yıllık 3-4 milyon euroluk kontratlar gibi örneklere bakıldığında ana borçların nereden kaynaklandığını görmemek mümkün değil. Geldiğimizde NO: 1903 Lokali borçlarımızdan ötürü Belediye tarafından alınmıştı. Gerekenleri yaptık, borçlarımızı ödedik ve tekrar kulübümüze kazandırdık lokali. Beşiktaşlılar çocukları ile gidip kahvaltılarına yapabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading