Yandex Metrica

Başakşehir'in Leo Dubois imzalı golü! Kiralandığı Galatasaray'a attı

Başakşehir'in Leo Dubois imzalı golü! Kiralandığı Galatasaray'a attı

Türkiye Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir, kendi evinde Galatasaray'a karşı mücadele etti. Maç sonucunda turuncu-lacivertli ekip, sahadan 2-1'lik bir mağlubiyetle ayrıldı. Ancak bu maçın en ilgi çekici anlarından biri, Başakşehir'in Galatasaray'dan kiraladığı Fransız futbolcu Leo Dubois'nun attığı gol oldu. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 21:27

Müsabakanın 64. dakikasında ceza sahası içinde sağ bir pozisyon elde eden Leo Dubois, topa düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu gol, Dubois'nun Başakşehir forması altında attığı ilk gol olma özelliği taşıyor ve ilgiyi üzerine çekiyor.

Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir yorum yaptı ki... Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN KİRALANDI

29 yaşındaki Fransız futbolcu, transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan Başakşehir'e kiralandı. Bu transfer, Süper Lig'in nabzını tutan futbolseverler tarafından yakından takip edildi ve Dubois'nun performansı büyük bir merakla bekleniyordu.

Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Lukaku, Napoli yolcusu! Anlaşma tamam Haberi Görüntüle

11'DE SAHAYA ÇIKTI

Dubois, bu önemli maçta Başakşehir'in başlangıç 11'inde sahaya çıktı. Ancak 75. dakikada sahadan ayrılarak yerini Cemali Sertel'e bıraktı. Performansı ve attığı golle dikkat çeken Dubois, Başakşehir taraftarları tarafından da alkışlandı.

Başakşehir'in Galatasaray'dan kiraladığı Leo Dubois, takımına attığı golle adından söz ettirirken, gelecek maçlarda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Futbolseverler, Dubois'nun Başakşehir'deki kiralık macerasını heyecanla takip edecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading