Yandex Metrica

Başakşehir'in golcüsü Okaka'dan Fatih Terim itirafı

Başakşehir'in golcüsü Okaka'dan Fatih Terim itirafı

Son dakika haberleri... Başakşehir'li Stefano Okaka beINSPORTS'a verdiği röportajda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:04

Son haftaların formda ismi Stefano Okaka, beINSPORTS'a konuştu.

Türkiye'ye transfer sürecinin çok iyi geçtiğini belirten Okaka, "Takıma yaklaşık 1 ay önce katıldım. Bu süreçte takımıma gol yollarında katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Daha fazla katkıda bulunarak takımı hak ettiği yere getirmek için geldim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Haberi Görüntüle

OKAKA: FATİH TERİM BENİ İSTEDİ

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında gelen soruya da yanıt veren İtalyan golcü,  "Fatih Terim efsane bir antrenör. Türkiye'yi, İtalya'da çok iyi temsil etti, ona boşuna imparator demiyorlar. Beni uzun yıllar takip etti, Galatasaray'a da transfer etmek istedi ama bu gerçekleşmedi. Üst düzey bir antrenör" görüşlerini belirtti.

OKAKA: EMRE BELÖZOĞLU BENİ ÇOK ETKİLEDİ

Aykut Kocaman'ın ardından göreve başlayan Emre Belözoğlu'dan çok etkilendiğini bildiren 32 yaşındaki futbolcu, "Emre Belözoğlu henüz 2 gün geçmesine rağmen bize muazzam bir mentalite aşıladı. Türkiye'nin yetiştirdiği efsane bir isim. Inter'de oynarken ben gençtim, ona hayran kalıyordum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading