Yandex Metrica

Barcelona son noktayı koydu! Resti çekti ve "bitti" dedi

Barcelona son noktayı koydu! Resti çekti ve "bitti" dedi

Barcelona bir süredir adı ayrılıkla anılan teknik direktörleri için son kararını verdi ve kamuoyuna duyurdu. Açıklamaya göre Barcolana gelecek sezon Xavi ile çalışmayacağını taraftarlarına ve futbolseverlere duyurdu. Real Madrid'in 12 puan gerisinde kalan Barcelona'da Xavi, son maçına Sevilla karşısında çıkacak.  

Spor

24.05.2024, 15:16

Barcelona, La Liga'da bitime bir hafta kala yaptığı resmi açıklamayla Xavi Hernández'in gelecek sezonda takımın teknik direktörlüğünü yapmayacağını duyurdu. Başkan Joan Laporta'nın kararıyla Xavi, Barcelona'daki teknik direktörlük görevine veda edecek.

Fenerbahçe'nin eski yıldızına şok saldırı! Penaltı kaçırmasının ardından sahaya inen taraftar... Fenerbahçe'nin eski yıldızına şok saldırı! Penaltı kaçırmasının ardından sahaya inen... Haberi Görüntüle

SEVILLA MAÇIYLA VEDA

Barcelona kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Başkan Joan Laporta, Xavi Hernández'e 2024-25 sezonunda A takım teknik direktörü olarak görev yapmaya devam etmeyeceğini bildirdi." ifadelerine yer verildi. Bu açıklamayla birlikte, Xavi, ligin son haftasında oynanacak Sevilla maçında son kez Barcelona'nın başında sahaya çıkacak.

Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Haberi Görüntüle

XAVI'NİN KARDEŞİ

Xavi Hernández, Barcelona'nın başında 141 maça çıkarak 2.06'lık puan ortalaması yakaladı. Görev süresi boyunca takımına kazandırdığı maçlar ve geliştirdiği genç yeteneklerle dikkat çeken Xavi, Barcelona'da hem oyuncu hem de teknik direktör olarak önemli izler bıraktı.

Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Haberi Görüntüle

BARCELONA'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Xavi'nin ayrılığı, Barcelona'da yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Kulüp, gelecek sezon için yeni bir teknik direktör arayışına şimdiden başladı. Xavi'nin yerine kimin geçeceği merak konusu olurken, Barcelona'nın yeniden şampiyonluk yarışına dönmek için nasıl bir strateji izleyeceği de yakından takip edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading