Yandex Metrica

Barcelona kaybetti: İspanya'da şampiyon Arda Güler'li Real Madrid

Barcelona kaybetti: İspanya'da şampiyon Arda Güler'li Real Madrid

Arda Güler'in ilk 11'de başlayıp 66 dakika sahada kaldığı mücadelede Real Madrid, kendi sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup etti. Madrid, Barcelona'nın Girona'ya 4-2 mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor

05.05.2024, 18:43

Real Madrid, İspanya 1. Ligi La Liga'nın 34. haftasında Cadiz'i konuk etti. Maça 11'de başlayan Arda Güler, sahada kaldığı süre boyunca etkili bir oyun sergiledi. Çalımlarıyla, paslarıyla, şutlarıyla tribünleri dolduran yaklaşık 73 bin Madridliyi ayağa kaldıran Arda'ya takım arkadaşlarının aynı oranda eşlik edemediği görüldü. 

Real Madrid, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 51. dakikada Brahim Diaz, 68. dakikada Bellingham ve 90+3. dakikada Joselu'nun golleriyle sonuca gitti. Puanını 87'ye çıkaran Real, Baecelona'nın Girona'ya 4-2 mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ'DEN ARDA SÖZLERİ

Ancelotti, Cadiz maçında ilk 11'de oynatıp 66 dakika süre verdiği ve bu sezon çok ay oynattığı milli futbolcu Arda Güler için "Güler, olması gereken rolü üstlendi. Genç biri. Şu anda niteliklerini gösteriyor ve bunu çoktan başardı. Real Madrid benden kazanmamı istiyor, genç oyunculara süre vermemi değil. Başlamış olan bu geçişin yavaş yavaş gerçekleştiğini ve çok iyi gittiğini vurgulamamız gerekiyor. Gençler ilerleme kaydediyor, tecrübeliler ise harika bir seviyeyi koruyor." dedi.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

GİRONA-BARCELONA

Barcelona, Girona deplasmanından 4-2 mağlup ayrıldı ve şampiyonluk iddiasını kaybetti. Girona'nın gollerini 4. dakikada Artem Dovnik, 65 ve 74. dakikalarda Portu ve 67. dakikada Miguel Gutierrez kaydederken Barcelona'nın gollerini 3. dakikada Andreas Christensen ve 45+1. dakikada Robert Lewandowski attı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading