Yandex Metrica

Barcelona Başkanı Laporta, Pep Guardiola iddialarını cevapladı! Aday olacak mı?

Barcelona Başkanı Laporta, Pep Guardiola iddialarını cevapladı! Aday olacak mı?

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Teknik Direktörlük için adı geçen Pep Guardiola'nın adayları arasında olmadığını açıkladı. Xavi'nin ayrılışı sonrasında arayış içinde olan Barcelona'da Laporta, Guardiola ile yaptığı görüşmeye dair detayları paylaştı.

Spor

09.02.2024, 12:32

Barcelona'nın Teknik Direktörlük koltuğu için adı geçen Pep Guardiola iddialarına Barcelona Başkanı Joan Laporta net bir yanıt verdi. Laporta, yaptığı açıklamada Manchester City'nin başarılı teknik direktörü ile görüştüğünü belirtirken, Guardiola'nın Barcelona için bir aday olmadığını vurguladı.

Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Haberi Görüntüle

GUARDIOLA'NIN DURUMU NETLEŞTİ

Joan Laporta, RAC1'e verdiği röportajda Pep Guardiola'nın Barcelona'nın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin düşük olduğunu açıkladı. Laporta, "Guardiola'nın Manchester City ile devam eden bir sözleşmesi var ve buna saygı göstermemiz gerekiyor. Planlarını konuştuk ve onun Barcelona için bir aday olmadığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti 14 yaşında sahaya sürüldü! MLS tarihine geçti Haberi Görüntüle

XAVI'NİN AYRILIŞI VE YENİ HEDEFLER

Basın toplantısında ayrılık kararını açıklayan Xavi'nin durumuyla ilgili de konuşan Laporta, "Xavi bana istifa ettiğini ve ayrılmanın en iyisi olduğunu söyledi. Ancak sezon sonuna kadar devam etmek istiyoruz çünkü Xavi'ye güveniyoruz ve onun bu durumu hak etmediğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Süper Lig devlerinin radarında! Anderson Talisca'nın bonservisi açıklandı Süper Lig devlerinin radarında! Anderson Talisca'nın bonservisi açıklandı Haberi Görüntüle

FLICK İDDİALARINA NET YANIT

Barcelona Başkanı Laporta, Hansi Flick ile ilgili çıkan iddialara ise "Bu konuda yorum yapmayacağım. Herhangi bir teknik direktörle konuşmadım" diyerek açıklık getirdi. Laporta'nın sözleri, Barcelona'nın gelecekteki teknik direktörü konusundaki belirsizliği sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading