Yandex Metrica

Balotelli ayrılıyor! İşte yeni takımı...

Balotelli ayrılıyor! İşte yeni takımı...

Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı ve bir sonraki durağının Boca Juniors olmasını hayal ettiğini belirtti.

Spor

21.05.2024, 10:43

Sezon başında İsviçre'nin Sion takımından Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, mavi şimşeklerle olan 1+1 yıllık kontratının opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Balotelli, sezon sonunda takımdan ayrılacağını ve yeni bir maceraya atılacağını duyurdu.

Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün oynanacak? Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA AÇIKLAMA

Balotelli, Sergio Agüero'nun canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda, Adana Demirspor'dan ayrılma kararını "Adana Demirspor ile kontratım sona eriyor. Hayalim Boca Juniors'ta, Bombonera'da oynamak." sözleriyle açıkladı.

Mourinho'nun göndermeli paylaşımı gündem oldu! Mourinho'nun göndermeli paylaşımı gündem oldu! Haberi Görüntüle

BOCA JUNIORS HAYALİNE DESTEK

Balotelli'nin Boca Juniors hayalini dile getirmesinin ardından, Sergio Agüero da Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme'ye sesli mesaj göndererek Balotelli'nin hayalini "Mario Balotelli, Bombonera'nın hayalini kuruyor. Haziran ayında serbest kalacak." sözleriyle destekledi.

CANLI TFF'nin yeni başkanı belli oldu! Başkan adayları kaç oy aldı? CANLI TFF'nin yeni başkanı belli oldu! Başkan adayları kaç oy... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Süper Lig'de 16 maça çıkan Mario Balotelli, toplam 939 dakika sahada kalırken 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading