Yandex Metrica

Bakan Kasapoğlu TFF'ye gitti! Silahlı saldırının perde arkası ortaya çıktı

Bakan Kasapoğlu TFF'ye gitti! Silahlı saldırının perde arkası ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF'ye yapılan silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu. Bugün yapılan olay yeri incelemelerini takip eden Kasapoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Spor

23.01.2024, 22:12

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki merkez binasına düzenlenen saldırıda kullanılan silah sazlık alan ve derede arandı.

Alınan bilgiye göre, merkez binaya karşı 11 atışın yapıldığı değerlendirilen, 5'inin isabet ettiği olay sonrası yakalanan şüpheliler C.U. ve O.G'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ndeki ifade işlemleri sürüyor.

Emniyet güçleri tarafından olay yerindeki inceleme çalışmaları da devam ediyor. 

Polislerin yaptığı detaylı arama sonucunda, olay yeri yakınındaki bir domates tarlasında beze sarılı halde iki silah bulundu.

Deniz Liman Şube Müdürlüğüne bağlı sualtı arama ve kurtarma ekipleri, Riva'daki Çayağzı Deresi ve sazlık alanda saldırıda kullanılan silahın bulunması için arama gerçekleştirdi.

KASAPOĞLU'NDAN SALDIRI AÇIKLAMASI

Konula ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "TFF'ye yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tüm camiaya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz bu saldırıda kimsenin zarar görmemiş olmasıdır. TFF saldırısıyla ilgili iki kişi daha gözaltına alındı. Saldırıda kullanılan silah bulundu" dedi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading