Yandex Metrica

Ayrılığı resmen açıklandı! Aslan yuvaya geri döndü

Ayrılığı resmen açıklandı! Aslan yuvaya geri döndü

Sezon başında Galatasaray'dan Başakşehir'e kiralık olarak transfer olan Fransız sağ bek Leo Dubois, Başakşehir ile yollarını ayırdı ve Galatasaray'a geri döndü.

Spor

27.05.2024, 15:12

Başakşehir, Süper Lig'in 2023-2024 sezonunu 6-2'lik Adana Demirspor galibiyetiyle tamamladı ve ligi 4. sırada bitirerek UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Kulüp, Leo Dubois'ın ayrılığına dair şu açıklamayı yaptı:

"Turuncu-lacivertli formamız altında sezon başından bu yana başarıyla oynayan Leo Dubois’in kiralık sözleşmesi sona ermiştir. Fransız futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Acun Ilıcalı transferlerini açıkladı:Gelirse sürpriz olmaz Haberi Görüntüle

DUBOIS'İN PERFORMANSI

Leo Dubois, Başakşehir formasıyla çıktığı 31 maçta 1 gol attı ve 7 asist yaptı. Sezon boyunca gösterdiği performansla takımına önemli katkılar sağladı.

Hakem Alper Ulusoy'dan sürpriz karar Hakem Alper Ulusoy'dan sürpriz karar Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A GERİ DÖNÜŞ

29 yaşındaki Fransız sağ bek, kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'a geri döndü. Dubois'nın sarı-kırmızılı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'da yeniden forma giymesi beklenen Dubois, takımına katkı sağlamayı hedefliyor.

Leo Dubois, Başakşehir'deki başarılı performansının ardından Galatasaray'a dönerek sarı-kırmızılı takımın savunma hattını güçlendirecek. Galatasaray, Dubois'nın tecrübesi ve yeteneklerinden faydalanarak gelecek sezonki hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor. Başakşehir ise Dubois'ın ayrılığıyla kadroda oluşan boşluğu doldurmak için yeni transfer arayışlarına başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading