Yandex Metrica

Aykut Kocaman Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni takımını duyan şaşıracak

Aykut Kocaman Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni takımını duyan şaşıracak

Son olarak Başakşehir'de çalışan 58 yaşındaki deneyimli teknik adam Aykut Kocaman'ın yeni sezonda Süper Lig'de takım çalıştıracağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 20:44

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezonda takımının başında olmayacağını açıkladı. Yiğidolarda Rıza Çalımbay'ın yerine kimin geleceği belli oldu.

Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman, Süper Lig'e dönme kararı aldı.

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! Haberi Görüntüle

EL SIKIŞILDI

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın 58 yaşındaki Aykut Kocaman'la görüştüğü ve gelecek sezon için el sıkıştığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya attı Acun Ilıcalı harekete geçti: En Nesyri transferinde Cengiz Ünder'i ortaya... Haberi Görüntüle

EN PARLAK DÖNEM

2017-2018 yılları arasında Fenerbahçe ile 44 maça çıkan 58 yaşındaki sdeneyimli teknik adam, 2.07 puan ortalaması yakalamıştı. Bu veri ise kariyerinin en iyi puanı olarak geçiyor.

Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Son dakika... Transfer düğümü çözüldü! Galatasaray'ın yeni sağ beki açıklandı Haberi Görüntüle

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Süper Lig'in şampiyon hocalarından Aykut Kocaman, yaklaşık 1.5 yıldır takım çalıştırmıyor. Son olarak Medipol Başakşehir'in başında olan 58 yaşındaki teknik adam, 2 Ekim 2021 tarihinde takımdan ayrılmıştı. Kariyerinde 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 3 Türkiye Kupası kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading