Yandex Metrica

Avusturya-Türkiye milli maçının hakemi Montella'nın memleketinden

Avusturya-Türkiye milli maçının hakemi Montella'nın memleketinden

A Milli Futbol Takımı'nın 26 Mart Salı günü Avusturya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık karşılaşmasının hakemi netleşti. Avusturya-Türkiye milli maçında İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi karşılaşmayı yönetecek.

Spor

23.03.2024, 08:06

A Milli Futbol Takımı'nın 26 Mart Salı günü Avusturya ile deplasmanda ter dökeceği özel maçın hakemi Montella'nın da memleketi olan İtalya'dan Hakem Daniele Chiffi oldu.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

YARDIMCILARI DA AÇIKLANDI

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda TSİ 22.45'te start alacak karşılaşmada Chiffi'nin yardımcılıklarını yine İtalyan Futbol Federasyonu'na bağlı hakemlerden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak. Hazırlık maçında dördüncü hakem olarak Ermanno Feliciani görev alırken, VAR'da ise Valerio Marini, AVAR'da da Marco Serra görev alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading