Yandex Metrica

Avrupa'da yılın transferi gerçekleşti! Barcelona Lewandowski'yi böyle açıkladı

Avrupa'da yılın transferi gerçekleşti! Barcelona Lewandowski'yi böyle açıkladı

Barcelona, Bayern Münih'ten yıldız golcü Robert Lewandowski'yi resmen kadrosuna kattı. Katalan ekibi transferi sosyal medya hesabından yıldız oyuncunun formalı video ve fotoğrafıyla duyurdu.

Spor

02.04.2024, 20:36

Avrupa'da yılın en büyük transferini resmileşti. Barcelona daha önce anlaştığı Polonyalı yıldız Robert Lewandowski'yi resmen kadrosuna kattı.

Katalan ekibi sosyal medya hesabından önce çok sayıda gülücük emonjili bir yaşlışım yaptı. Ardından kısa süre sonra Lewa'nın üzerinde Barcelona formasıyla çekilmiş kısa bir videosu paylaşıldı. Söz konusu video sosyal medyada çok kısa süre içinde 10 binlerce beğeni aldı. 

İKİ KULÜP DE AÇIKLAMIŞTI

Bayern Münih, Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transferi için Barcelona ile sözlü olarak anlaşma sağlandığını açıklamıştı. Bayern Başkanı Herbert Hainer yaptığı açıklamada, "İki taraf için de iyi bir anlaşma oldu. Robert bizimle her şeyi kazandı. Ona minnettarız" demişti. Barcelona'dan yapılan açıklamada ise Polonyalı golcü futbolcu Robert Lewandowski'nin transferi için Almanya ekibi Bayern Münih ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading