Yandex Metrica

Avrupa'da yılın transferi! Çağlar Söyüncü 65 milyon Euro'ya İtalyan devine imza atıyor

Avrupa'da yılın transferi! Çağlar Söyüncü 65 milyon Euro'ya İtalyan devine imza atıyor

Son dakika haberleri... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, İtalyan devleriyle anılıyor. Türk yıldızın transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor

23.01.2024, 19:04

Türk Milli Takımı'nın başarılı stoperi Çağlar Söyüncü'nün adı Avrupa devleriyle anılıyor.

Bonucci ve Chiellini''nin ilerleyen yaşından dolayı defans bölgesine alternatif arayan Juventus, Çağlar için harekete geçti.

Premier Lig'de şampiyonluk yaşamış Leicester City'de forma giyen 25 yaşındaki stoperi çok beğenen As başkan Pavel Nedved'in Türk yıldız için girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ne zaman, hangi gün? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ne zaman, hangi gün? Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ REKOR BONSERVİSE TRANSFER OLUYOR

2018 yaz transfer döneminde Bundesliga ekibi Freiburg'dan 22 milyon Euro'ya Leicester City'e transfer olan Çağlar Söyüncü, kısa sürede gösterdiği performansla İngiliz taraftarların sevgisini kazandı.

İsmi Chelsea ve Manchester United ile de anılan milli stoperin Juventus'us ilgisine kayıtsız kalmayacağı ve Serie A'da oynamak istediği konuşuluyor.

Piyasa değeri 45 milyon Euro olan Çağlar için Juventus'un 65 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve sezon sonunda resmi reklifini ileteceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3 yıldız Fenerbahçe'de sıra geldi 6 numara transferine! Mourinho'nun listesinde olan 3... Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL 25 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLUYOR

Öte yandan Çağlar'ın milli takımdan arkadaşı Merih Demiral, 2019'da Juventus'a transfer olmuştu.

Bu sezon satın alma opsiyonuyla Atalanta'ya kiralanan Merih'in Juventus'a 25 milyon Euro gelir sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading