Yandex Metrica

Arsenal-Bayern Münih maçı bugün mü, ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta?

Arsenal-Bayern Münih maçı bugün mü, ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta?

Bu akşam Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında kendi sahasında Almanya'nın güçlü temsilcisi Bayern Münih'i ağırlayacak. Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal, Bayern Münih'i mağlup ederek rövanş maçı öncesinde avantaj elde etmeyi hedefliyor. Peki Arsenal-Bayern Münih maçı bugün mü, ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta?

Spor

12.04.2024, 07:13

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında, İngiltere'nin güçlü takımlarından Arsenal kendi sahasında Almanya'nın zorlu temsilcisi Bayern Münih'i ağırlayacak. Kritik mücadele öncesi her iki takım da galibiyet arayışında, rövanş maçı öncesinde sahadan avantajlı ayrılmak istiyor. Peki, Arsenal-Bayern Münih maçı bugün mü, ne zaman? Arsenal-Bayern Münih maçı saat kaçta?

Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrılıyor mu? Samet Akaydin başını yaktı! Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrılıyor mu? Samet Akaydin başını yaktı! Haberi Görüntüle

ARSENAL - BAYERN MÜNİH MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin ilk maçında Arsenal, 9 Nisan Salı akşamı Emirates Stadyumu'nda Bayern Münih'i ağırlayacak.

Heyecan dolu mücadele, saat 22.00'de başlayacak ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Haberi Görüntüle

ARSENAL SON HAFTALAR NASIL?

Mikel Arteta'nın yönetimindeki Arsenal, Premier Lig ve Avrupa sahnesinde elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Son lig maçında Brighton'u mağlup eden Arsenal, Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde moral buldu.

Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını ise 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle lider olarak tamamladı. Son 16 turunda ise Porto'yu eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Haberi Görüntüle

BAYERN MÜNİH SON DURUMU NE?

Bundesliga'da beklenenin altında bir performans sergileyen Bayern Münih, Bayer Leverkusen'in gerisinde kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Alman ekibi Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ise 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Kopenhag, Galatasaray ve Manchester United'ın da bulunduğu grubu 16 puanla lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading