Yandex Metrica

Arjantinli yıldız adım adım Cimbom'a! Erden Timur görüştü...

Arjantinli yıldız adım adım Cimbom'a! Erden Timur görüştü...

Galatasaray Spor Kulübü Başkanvekili Erden Timur, Arjantin ve Juventus'un yıldız oyuncusu Angel Di Maria ile görüştü.

Spor

05.03.2024, 06:21

Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, 'çilek' transferini gerçekleştirmek üzere. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur yıldız transferiyle bizzat ilgileniyor.

Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita maçını izledi Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita... Haberi Görüntüle

ANGEL Dİ MARİA SICAK BAKIYOR

Erden Timur'un görüştüğü yıldız isim Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Seneye ihtimal dahilinde oynanacak Şampiyonlar Ligi grup maçları ise transferde sarı-kırmızılı yönetimin en büyük kozu durumunda. Erden Timur'un başkan Özbek'e verdiği rapor şu an olumlu.

2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı 2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı Haberi Görüntüle

TRANSFER DÖNEMİ BİR KEZ DAHA UZUYOR

'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen Türkiyede yaşanan depremin ardından FIFA tarafından 18 Şubat'a kadar uzatılan transfer dönemi için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir hamle daha geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar devam ettirilmesi için FIFA'ya başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading