Yandex Metrica

Arjantin'i yenen Arabistan'da yarın resmi tatil ilan edildi

Arjantin'i yenen Arabistan'da yarın resmi tatil ilan edildi

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası grup maçlarında Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da yarın resmi tatil ilan edildi. Messi dört farklı Dünya Kupası'nda gol atan beşinci oyuncu olarak bu golle tarihe geçti.

Spor

23.01.2024, 20:05

2022 Dünya Kupası'nda en büyük şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Arjantin, ilk maçında Suudi Arabistan ile karşılaştı.Paredes'in yerde kalması sonrasında penaltı kazanan Arjantin, 10. dakikada Messi'nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Mücadelede 22. dakika oynanırken Arjantin, yine Messi ile farkı 2'ye çıkardı ancak gol, yarı otomatik ofsayt sisteminin tespiti ile geçersiz sayıldı.Bu golden sadece 5 dakika sonra bu kez Lautaro Martinez sahne aldı ve Arjantin bir gol daha buldu.

Bu gol de yarı otomatik ofsayt sisteminin tespitiyle geçersiz sayıldı.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN ARJANTİ'NİN YENMESİNİ BİLDİ 

İlk 35 dakika oynanırken goller dışında pozisyon bulmakta zorlanan Arjantin, tam 7 kez ofsaytta kaldı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise Suudi Arabistan oldu. 49. dakika oynanırken Saleh Al Shehri, Firas Albirakan'ın asistini gole çevirdi ve skor 1-1'e geldi.

Bu golden kısa süre sonra bu kez Salem Al Dawsari sahne aldı ve harika bir golle Suudi Arabistan'ı öne geçirdi.

Arjantin golden sonra üç değişiklik yaptı ve Lisandro Martinez, Julian Alvarez ile Enzo Fernandez oyuna dahil oldu. Rakibi yine kalesinden uzakta tutmayı başaran Suudi Arabistanlı futbolcular zaman zaman yaptıkları faullerle oyunun temposunu da düşürdüler.

Arjantin'in pozisyon bulmakta zorlandığı bu anlarda Messi sorumluluğu alıp frikik kullansa da vuruşu üstten dışarı gitti.

 90+1. dakikada kalecinin kalesini boşalttığı anlarda Arjantin'in şutunu Abdullah Al Amri çizgiden çıkardı!

90+5. dakikada ise iki Suudi Arabistanlı futbolcu yürekleri ağızlara getirdi. Kaleci Al Owais, hava topuna çıktığı esnada diziyle takım arkadaşı Al Shahrani'nin kafasına çarptı.  Al Owais, pozisyonun ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading