Yandex Metrica

Arda Turan olaylı maç için sessizliğini bozdu: Biz başlatmadık

Eyüpspor'un teknik patronluğunu üstlenen Arda Turan, Bodrum FK ile karşılaştıkları mücadelede çıkan olaylar için sessizliğini bozdu ve "Biz hiçbir olayı başlatmadık, kimseyi tahrik etmedik. İçinde bulunduğumuz her hatanın, yanlışın sorumluluğunu almaya hazırız ama sadece saha içinde futbolumuzu geliştirmeye çalışırken şiddete maruz kalmanın da üzüntüsünü yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Spor

05.03.2024, 14:19

Trendyol 1. Lig'i lider olarak sürdüren Eyüpspor'un hocası Arda Turan, Bodrum FK ile deplasmanda karşılaştıkları ve 1-0'lık skorla kazandıkları mücadelede medyada geniş yankı uyandıran olaylar hakkında konuştu.

Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Haberi Görüntüle

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA YAPTI

Eyüpspor'un başarılılı teknik adamı Arda Turan, Eyüpspor'un resmi internet sitesi üzerinden mesajını paylaşarak "Bilinmesini isterim ki biz hiçbir olayı başlatmadık, kimseyi tahrik etmedik. İçinde bulunduğumuz her hatanın, yanlışın sorumluluğunu almaya hazırız ama sadece saha içinde futbolumuzu geliştirmeye çalışırken şiddete maruz kalmanın da üzüntüsünü yaşıyoruz." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Arda Turan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading