Yandex Metrica

Arda Güler'e teklif yağıyor: Yüzde 20'sine 5 milyon euro! Dünya devi 6 takım takibe aldı

Arda Güler'e teklif yağıyor: Yüzde 20'sine 5 milyon euro! Dünya devi 6 takım takibe aldı

Son dakika haberleri... Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçeli Arda Güler, Avrupa'yı peşine taktı. Son olarak Kasımpaşa maçında attığı goller sonrası büyük ilgi gören Arda'yı Avrupa'nın 6 büyük takımı takibe aldı. Arda'nın eski kulübü Gençlerbirliği, gözünü bir sonraki transferden alacağı yüzde 20'lik paya çevirirken, bu pay için gelen bazı teklifler de var.

Spor

23.01.2024, 19:41

Kasımpaşa maçında attığı iki golle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Arda Güler, gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz yayınlar mı? Lugano-Fenerbahçe maçı şifresiz uydudan nasıl izlenir? Yabancı kanallar maçı şifresiz... Haberi Görüntüle

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Arda'nın heyecan verici performansı devlerin de gözünden kaçmış değil. PSG, Dortmund, Ajax, Liverpool, Arsenal, Manchester City scoutları genç yıldızı yakından takip ediyor.

İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı İspanya, Avrupa Şampiyonası'ndan kazanılabilecek maksimum parayı kazandı Haberi Görüntüle

EFSANELERDEN ARDA'YA ÖVGÜ

Arda Güler'in müthiş performansı Fenerbahçe'nin efsaneleri Alex de Souza ve Roberto Carlos tarafından da takdirle karşılandı. Alex de Souza, "10 numara. Bravo Arda Güler" mesajıyla genç yeteneği kutladı. Roberto Carlos ise, "Eminim yakın gelecekte mükemmel bir yıldıza dönüşecek" ifadesinde bulundu.

Fenerbahçe'den flaş karar! Osayi-Samuel hikayesi bitti Fenerbahçe'den flaş karar! Osayi-Samuel hikayesi bitti Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN YÜZDE 20'SİNE 5 MİLYON EURO

Öte yandan Arda Güler'in eski kulübü Gençlerbirliği, gözünü bir sonraki transferden alacağı yüzde 20'lik paya çevirirken, bu pay için gelen bazı teklifler de var. Arda Güler'in 25-30 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den gidebileceği hesabını yaparken, menajerler de oyuncunun bonservisinde yüzde 20 pay sahibi olan Gençlerbirliği'nin kapısını çalmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading