Yandex Metrica

Arda Güler'e Diaz modeli! Real Madrid son kararını verdi mi?

Arda Güler'e Diaz modeli! Real Madrid son kararını verdi mi?

Arda Güler'in ismi yine transfer dedikodularıyla çalkalanıyor. Arda Güler'in yeni sezonda Milan'a transfer olacağı iddia edilirken, İtalyanların Brahim Diaz'da olduğu gibi uzun süreli bir kiralama opsiyonu istediği öne sürülüyor.

Spor

04.03.2024, 21:31

Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler'in 2024-25 sezonu için kiralanması ihtimali futbol gündeminde yankılanıyor.

Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Haberi Görüntüle

MANŞETLERİ SÜSLEDİ

İspanyol basınında gelişmelerle ilgili birçok iddia bulunurken, Arda Güler için Milan'a transfer olacağı haberleri manşetleri işgal etti.

Real Madrid'in, Arda Güler'in düzenli oynamasına yönelik isteği nedeniyle oyuncuyu kiralamaya uzak olmadığı İspanyol basınındaki haberleri süslerken, milli futbolcu için Milan opsiyonunun ciddi olarak gündemde olduğu ifade edildi.

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

DIAZ ÖRNEĞİ

Ayrıca İtalyan medyası ise Milan'ın Brahim Diaz örneğini misalen Arda Güler'i de uzun vadeli olacak şekilde kiralamanın peşinde.

İtalyan devi Milan'ın milli yıldız Arda Güler'in kontratına satın alma opsiyonu da eklemek istediği haber detayında dikkatleri çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading