Yandex Metrica

Arda Güler'e çılgın teklif: Avrupa devi devreye girdi anlaşma sağlandı

Arda Güler'e çılgın teklif: Avrupa devi devreye girdi anlaşma sağlandı

Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler, dünya devlerini peşine taktı. Genç yıldız için inanılmaz teklifler gelmeye başladı. Güler’in takımdan ayrılması gündemde.

Spor

23.01.2024, 22:12

Sergilediği performansla dünyanın dikkatini çeken Arda Güler’e akıl almaz bir teklif geldi.Teklif geri çevrilecek cinsten değil. Arda Güler’e Arsenal, Liverpool ve Fransa'dan Lyon'un transfer tekliflerinde bulunduğu iddia edildi.

Arda Güler'i başta Arsenal ve Liverpool olmak üzere, İngiliz ekiplerinin takibe aldı. Güler geçen sezonun ikinci yarısında yaptığı müthiş çıkışı devam ettiriyor.Arda Güler Kasımpaşa maçında 69. dakikada oyuna girip attığı 2 muhteşem golle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın prensi yuvadan uçtu! Premier Lig devine imzayı attı Acun Ilıcalı'nın prensi yuvadan uçtu! Premier Lig devine imzayı attı Haberi Görüntüle

Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten emeklilik kararı! Fenerbahçeli yıldız Dusan Tadic'ten emeklilik kararı! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER İÇİN ÇILGIN RAKAM

Alman devleri Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Marcnester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona tarafından yakından takip ediliyor.Marcnester City genç yetenek Arda Güler için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Marcnester City çılgın bir teklif ile gelmeye hazırlanıyor. Arda Güler’in Marcnester City transferine sıcak baktığı konuşuluyor.

Bu arada Arda Güler’in transfer maliyetinin 25 milyon sterlini bulacağı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading