Yandex Metrica

Arda Güler'den Jude Bellingham'a yanıt: O bir dahi

Arda Güler'den Jude Bellingham'a yanıt: O bir dahi

Real Madrid'in 18 yaşındaki futbolcusu Arda Güler'den kendisinden övgüyle bahseden Bellingham yorumu gecikmedi. Arda Güler, "Topla oynarken bir dahi... Ama saha dışında da en az onun kadar iyi, hatta daha iyi'' dedi.

Spor

19.03.2024, 00:05

Sezon başında rekor bir ücretle Real Madrid'in yolunu tutan ancak sakatlıklardan başını kaldırıp yeşil sahaya adım atamayan Arda Güler'e takım arkadaşı Jude Bellingham'dan övgü dolu sözler geldi.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

GOLDEN BOY ÖDÜLÜ İÇİN ARDA İSMİNİ VERDİ

Avrupa'da yılın en iyi genç futbolcusuna verilen Golden Boy ödülünün bu yılki sahibi Jude Bellingham, Tuttosport'a konuştu. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan takım arkadaşı Arda Güler'den övgüyle bahseden Bellingham, "Bir sonraki Golden Boy ödülü için favori olarak kimi görüyorsunuz?" sorusuna "3 isim söyleyeceğim. Öncelikle Real Madrid'den takım arkadaşım Arda Güler.'' yanıtını verdi.

Trabzonspor'un Ruzomberok maçı karşısındaki ilk 11î belli oldu Trabzonspor'un Ruzomberok maçı karşısındaki ilk 11î belli oldu Haberi Görüntüle

''ANTRENMANDA BÜYÜLENİYORUZ''

18 yaşındaki Arda Güler için ''O bir fenomen.'' diyen Jude Bellingham, ''Antrenmanlarda onu görüyoruz ve büyüleniyoruz. Sonrasında Borussia Dortmund'dan eski takım arkadaş Jamie Bynoe-Gittens ve son olarak kardeşim Jobe." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER: TOPLA OYNARKEN DAHİ

Kendisinden övgüyle bahseden Bellingham'a Arda Güler'den yanıt geldi. 18 yaşındaki milli futbolcu, "Bellingham, Topla oynarken bir dahi. Ama saha dışında da en az onun kadar iyi, hatta daha iyi." ifadelerini kullandı.

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading