Yandex Metrica

Arda Güler transferinde son durum: Planlar değişti

Arda Güler transferinde son durum: Planlar değişti

Real Madrid'de süre almakta sıkıntı yaşayan Arda Güler için ara transfer döneminde Seri A iddiaları gündeme gelmişti. İspanyol basını sezon sonu için ise Arda Güler'in kiralık gönderileceği takımla ilgili farklı bir alternatifi ortaya attı.

Spor

29.02.2024, 10:56

Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler'in, La Liga devindeki geleceği son günlerde İspanyol basınında en çok merak edilen konulardan biri olarak gündemdeki yerini koruyor.

EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk... Haberi Görüntüle

BEKLENEN ÇIKIŞI YAPAMADI

Mas Fichajes'in haberine göre; geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda, takımın yıldızı olacak gibi görünüyordu fakat genç futbolcu, sezonun ortası geride kalmasına rağmen yaşadığı sakatlıklar ve fiziksel sorunları sebebiyle beklenen çıkışı yapamadı.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İ OYNATMAMAK İSRAFTIR

Haber detayında, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e yeterince güvenmediği iddia edilirkern, "Onun gibi potansiyeli olan bir oyuncuya süre vermemek israftır. Bu durum Real Madrid'in, onu yaz aylarında başka takıma kiralama olasılığını düşünmesine neden oldu" çıkarımları yapıldı.

Real'in, 19 yaşındaki futbolcuyla ilgili planının "daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık olarak gönderme" şeklinde olduğu iddia edildi. Bu sayede Arda'nın daha iyi bir seviyede geri dönmesi ve takımda daha iyi bir yer edinmeye hazır olması hedefleniyor.

Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu Avrupa basınında Fenerbahçe galibiyeti: Aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu Haberi Görüntüle

SEVILLA İDDİASI

Haberde, ara transfer döneminde de genç yeteneğin başka bir takıma kiralanmasının gündeme geldiği hatırlatılırken, o dönemki seçeneklerin İspanya dışından olduğu ifade edildi. Türk futbolcunun bir sonraki adresinin Serie A olacağı yönünde haberler çıksa da şu anda işlerin değiştiği ve Arda Güler ile La Liga takımlarının da ilgilendiği ileri sürülürken, gelecek sezon için orta sahaya takviyeye ihtiyaç duyan Sevilla'nın milli futbolcuyu gündemine aldığı aktarıldı.

Arda'nın transfer seçeneğinin az olmayacağı ve peşinde hem  İspanya'dan hem de yurt dışından takımlar olduğu iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading