Yandex Metrica

Arda Güler Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı: Nerdeyse yüzde yüz...

Arda Güler Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı: Nerdeyse yüzde yüz...

Real Madrid, 1 Haziran'da Borussia Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi finali öncesinde basın mensuplarına yönelik bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte, takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'in final maçında forma giyip giymeyeceği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

27.05.2024, 15:41

Real Madrid'in sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyen Arda Güler hakkında konuşan Ancelotti, genç futbolcunun son maçlarda sergilediği performansa dikkat çekti. Ancelotti, "Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Neredeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni yıldızı: Elias Jelert İstanbul'a geliyor! Galatasaray'ın yeni yıldızı: Elias Jelert İstanbul'a geliyor! Haberi Görüntüle

"BAŞARILI BİR SAEZON GEÇİRDİK"

Başarılı teknik direktör, finale kalarak sezon boyunca iyi işler yaptıklarını belirtti ve "Şimdi cumartesiye kadar bunun zevkini çıkaracağız. İyi işler yaptık." dedi. Ancelotti, final maçında favori olduklarını düşünmediklerini ifade ederek, "Borussia Dortmund, iyi bir takım olduğunu gösterdi. PSG ve Atletico Madrid'i eledi. Real Madrid bu tip turnuvalar için doğmuş, çok özel bir kulüp." şeklinde konuştu.

Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Beşiktaş yeni golcüsü Ciro Immobile'nin fiyatını açıkladı Haberi Görüntüle

"HER FİNALDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUZ"

Teknik direktörlük kariyerinde 6. kez Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan ve bu zamana kadar 4 kez bu kupayı kazanan Ancelotti, final heyecanının hiç azalmadığını vurguladı. "Her finalde aynı heyecanı taşıyoruz. Hevesim hiçbir zaman azalmadı. Takımım da bana çok büyük güven veriyor." diye konuştu.

Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Haberi Görüntüle

REAL MADRID'İN SON HAZIRLIKLARI

Real Madrid, Borussia Dortmund ile oynayacağı final maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Ancelotti'nin Arda Güler'e forma verip vermeyeceği merakla beklenirken, genç oyuncunun son maçlarda gösterdiği performansın teknik heyet tarafından olumlu değerlendirildiği gözlemleniyor.

Ali Koç'tan sürpriz transfer açıklaması: Babası çok iyi Fenerbahçelidir Ali Koç'tan sürpriz transfer açıklaması: Babası çok iyi Fenerbahçelidir Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE DOĞRU

Ancelotti'nin açıklamaları, takımın moralini yüksek tutarken, Arda Güler'in finalde forma giyip giymeyeceği konusu ise futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 2023-2024 UEFA Şampiyonlar Ligi finali, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Almanya'nın Borussia Dortmund takımı ile İspanya'nın dev kulübü Real Madrid, kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecek. Bu tarihi maçın tüm detayları ve canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman?

Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Adı Beşiktaş ile anılıyordu! Ve sürpriz imza... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Borussia Dortmund ve Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi final maçı, 1 Haziran Cumartesi günü İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak. Saat 22.00'da başlayacak olan bu dev mücadele, Türkiye'de EXXEN platformundan yayınlanacak.

Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Haberi Görüntüle

MAÇI SLOVEN HAKEM YÖNETECEK

Zorlu final karşılaşmasında düdük, Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic'te olacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise François Letexier olacak.

Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı Haberi Görüntüle

FİNAL İÇİN HER İKİ TAKIMDA "EN BÜYÜK" OLMAYA KİLİTLENDİ

Her iki takım da Wembley Stadı'nda oynanacak bu büyük maç için hazırlıklarını tamamladı. Borussia Dortmund, zorlu rakibi Real Madrid karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak kupayı Almanya'ya götürmek istiyor.

Real Madrid ise deneyimli kadrosu ve teknik ekibi ile bir kez daha Avrupa'nın en büyüğü olma peşinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading