Yandex Metrica

Arda Güler, İspanya’da dalga konusu oldu: Mizah dergisi haddini aştı taraftar tepki gösterdi

Arda Güler, İspanya’da dalga konusu oldu: Mizah dergisi haddini aştı taraftar tepki gösterdi

Real Madrid'e transfer olduğundan beri sık sık sakatlanan Arda Güler, ünlü mizah sayfasına konu oldu. Yıldız oyuncunun sakatlanmasıyla ilgili bir video yayınlayan mizah sayfası, Real Madrid taraftarlarının tepkisini çekti.

Spor

02.03.2024, 22:25

Türk futbolunun en iyi çıkış yakalayan genç futbolcularının başında gelen Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olduğundan bu yana yüzü bir türlü gülmedi. 

Büyük umutlarla Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklardan dolayı henüz süre bulamayan Arda Güler, mizah sayfalarına konu oldu.

Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı? Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile... Haberi Görüntüle

TAM İYİLEŞTİ DERKEN YENİDEN SAKATLANDI

Geçtiğimiz aylarda sakatlığını tamamen atlatan ve maç kadrosuna bile alınmak üzere olan Arda Güler, yapılan son antrenmanda yeniden sakatlanmış ve tedavisine başlanmıştı. Sıkıcı bir hal alan Arda Güler'in bu durumu mizah sayfasına malzeme oldu.

İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi 11'de İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi... Haberi Görüntüle

ARDA İLE DALGA GEÇTİLER

Paylaşılan videoda Arda Güler'in her an sakatlandığını işleyen KH Football isimli mizah sayfası, Real Madrid taraftarlarının bozgununa uğradı. Oyuncularıyla bu tarz mizah yapılmasını istemeyen İspanyol taraftarlar Arda Güler'e sahip çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading