Yandex Metrica

Arda Güler gol attı, Real Madrid farka gitti: Stadın yıkıldığı anlar

Arda Güler gol attı, Real Madrid farka gitti: Stadın yıkıldığı anlar

Milli futbolcu Arda Güler, attığı gol ve oynadığı oyunla Real Madrid seyircisini coşturdu. 

Spor

26.04.2024, 22:54

İspanya Birinci Futbol Liginin (La Liga) 28. hafta mücadelesinde Real Madrid, kendi evinde Celta Vigo ile karşılaştı. Santiago Bernabeu Stadı'nı dolduran Real Madrid taraftarları milli yıldız Arda Güler'le adeta kendilerinden geçti. 

Arda Güler gol attı, stadyum adeta yıkıldı.

Genç yeteneğe haftalardır beklediği süre fırsatını sağlamayan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo maçında da Arda Güler'i ilk 11'e almadı. Maç boyunca Celta Vigo karşısında etkili bir oyun sergileyen Real Madrid 3-0 öne geçince Ancelotti, Arda Güler'i 88. dakikada oyuna aldı. 

Bu dakikadan sonra topa sahip olduğu her pozisyonda tribünleri ayağa kaldıran Arda Güler, Toni Cros'a yapılan faul sonrası kullanılan serbest vuruşta kendisine atılan pası iyi değerlendirdi ve kaleciyi de geçerek şık bir gole imza attı. 

55 bin taraftarın önünde soğukkanlılığıyla dikkat çeken milli yıldız, taraftarının gönlünü bir kez daha fethetti. Real Madrid'li futbolcular golün ardından Arda Güler'i omuzlarında taşıdı. 

Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Arda'nın bundan sonraki maçlarda daha fazla süre almasına kesin gözüyle bakılıyor. Türk futbolseverler gibi İspanyol taraftarlar da Ancelotti'nin Arda inanıdının kırılmasını dört gözle bekliyor. 

Real Madrid'in gollerini 21. dakikada Junior Vinicius, 79. dakikada Vicente Guaita (k.k.), 88. dakikada Carlos Dominguez Caceres (k.k.) ve 90+2'de Arda Güler kaydetti.

Arda Güler

La Liga'da 69 puanla liderliğini sürdüren Real Madrid'i, haftayı galibiyetle kapatan Girona (62) ve Barcelona (61) izliyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading