Yandex Metrica

Arabayla Kerem Aktürkoğlu'nun önünü kesmişlerdi! Şüpheliler yakalandı ve çok sayıda suç kayıtları çıktı

Arabayla Kerem Aktürkoğlu'nun önünü kesmişlerdi! Şüpheliler yakalandı ve çok sayıda suç kayıtları çıktı

Galatasaray formasını terleten milli yıldız Kerem Aktürkoğlu ile trafikte tartışma yaşayan 4 şüpheli, polisler tarafından saptanarak yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

Spor

20.03.2024, 10:07

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0'lık skorla mağlup olduğu Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının ardından maç bitiminde evine dönen Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü yol verme tartışması sebebiyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra da oradan uzaklaşan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden de uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan cezaları olduğu ortaya çıktı ve şahıslar adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş'tan transfer şova devam Beşiktaş'tan transfer şova devam Haberi Görüntüle

TRAFİKTE KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN YOLUNU KESMİŞLERDİ

Zeytinburnu'nda 29 Şubat 2024 tarihinde, Seyrantepe RAMS Park'taki Galatasaray - Fatih Karagümrük Türkiye Kupası karşılaşmasının sonrasında evine doğru otomobiliyle yola çıkan Kerem Aktürkoğlu, bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç köprüsü üzerinde ceryan eden ve Zeytinburnu'nda hararetlenen yol verme tartışması yaşamıştı. Şüpheliler, Zeytinburnu'nda, Kerem Aktürkoğlu'nu arabasının önünü keserek durdurmuşlar ve tartışma medyaya da yansımıştı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi ile Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü tartışma başka bir boyuta taşınmadan olay kapanmış ve şahızlar olay yerinden uzaklaşmıştı.

Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken açıyor Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLER OPERASYONLA YAKALANDI

Milli futbolcu Kerem Aktürktoğlu'nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği'nce açılan soruşturma esasında yapılan incelemede, olayın ardından kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimlikleri tespit edildi. Şüpheliler ekiplerce düzenlenen operasyonla yakalandı.

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLERİN ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler K.D.(22), M.K.(37), S.T.(36) ve A.O.(39) olayla ilgili ifade verdi. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları bulunduğu haklarında yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. Şüphelilerden M.K.'nin daha önceden huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi farklı farklı suçlardan 7 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Diğer şüpheli S.T.'nin ise uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 7 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheli A.O.'nun ise daha önceden taksirle adam öldürmek, uyuşturucu bulundurmak, görev yaptırmaya engel olmak, hırsızlık suçlarından 7 defa gözaltına alındığı tespit edildi. Şüpheli K.D.'nin ise tehdit suçundan bir defa gözaltına alındığı tespit edildi.

Gasp Büro Amirliği'nde işlemleri yapılan şüpheliler olay sırasında karşılıklı hakaret olduğu, ve sonrasında olay yerinden ayrıldıklarını söyledikleri bilgisi edinildi. Polis işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading