Yandex Metrica

Anthony Martial kapışması! Dev transferde Fenerbahçe'ye İtalyan rakip

Anthony Martial kapışması! Dev transferde Fenerbahçe'ye İtalyan rakip

Fenerbahçe'nin gündeminde sezon sonunda Manchester United'dan ayrılması beklenen Anthony Martial var. İtalya'nın yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan La Gazzetta dello Sport'un iddiasına Martial için Inter de devreye girdi. Söz konusu haberde Anthony Martial'in Fenerbahçe ve iki üst düzey Fransız ekibinin radarında olduğundan bahsedildi.

Spor

23.04.2024, 18:05

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'den yeni sezonda yapılacak transferler için şimdiden düğmeye basıldı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de öncelik hedef hem kanatta hem de forvet bölgesinde oynayacak yıldız bir isim.

Bu kapsamda transfer çalışmalarına hız vermeden devam eden Fenerbahçe'nin gündeminde sezon sonunda Manchester United'dan ayrılması beklenen Anthony Martial var.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, Anthony Martial'le ve menajeriyle iletişime geçip transferini sordu.

Arda Güler için kesenin ağzını açtı! İngiltere ekibinden şok teklif Arda Güler için kesenin ağzını açtı! İngiltere ekibinden şok teklif Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE İTALYAN RAKİP

İtalya'nın yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan La Gazzetta dello Sport'un iddiasına Martial için Inter de devreye girdi. Söz konusu haberde Anthony Martial'in Fenerbahçe ve iki üst düzey Fransız ekibinin radarında olduğundan bahsedildi.

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Taraftarlar isyan etmişti.... Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Taraftarlar isyan etmişti.... Haberi Görüntüle

1 YILLIK OPSİYON HAKKI VAR

İngiliz kulübüyle 1 yıllık opsiyonu olsa da 28 yaşındaki futbolcunun Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği üzere Manchester United, Anthony Martial'i 2015-16 sezonu başında Fransız devi Monaco'dan 60 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading